Hoya Myself progresszív lencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

A Hoya legjobb progresszív lencséje 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. március 2 – 31.

Hoya Myself progresszív lencse akció

 

Az akcióban résztvevő lencsék:

  • Myself multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Hoyalux iD Myself a Hoya legjobb progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

KORÁBBAN NEM TAPASZTALT BINOKULÁRIS TELJESÍTMÉNY

A Binokuláris Harmonizációs Technológia javítja a mélységészlelést és megerőltetés nélküli fókuszálást tesz lehetővé. Emellett, a Myself lencsék a forradalmi 3D Binokuláris Látás eljárásnak köszönhetően, megerőltetés nélküli fókuszváltás biztosítanak minden tevékenység közben, beleértve a digitális eszközök használatát is!

A VALÓ ÉLETRE OPTIMALIZÁLVA

A Könnyű Megszokás Technológia korábban nem tapasztalt, széles látómezőket biztosít minden távolságra, valamint optimalizált köztes és közeli látómezőt eredményez a digitális eszközök kényelmes használatához. Emellett, lehetővé teszi a lencsék igazán könnyű megszokását!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD Myself multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényresötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik. Az akció további részleteiről érdeklődjön üzletünkben!

Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.

Fizetési módok
SZÉP-kártya elfogadóhely
Erzsébet utalvány elfogadóhely
Mikroptika bankkártyás fizetés
Partnereink

Hoya

Alcon

Essilor

CooperVision