Kedvezmények a Látás Hónapja alkalmából!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya multifokális lencsék 40% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2020. október 1 -31.

Kedvezmények a Látás Hónapja alkalmából!

 

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Daynamic multifokális szemüveglencsék
  • Balansis multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Balansis szemüveglencsék

Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkotta meg a Hoya, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak!

Daynamic szemüveglencsék

Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

Akciónk során 40% kedvezményt biztosítunk Önnek a Daynamic és Balansis multifokális szemüveglencsék áraiból. Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció árára nem. Akciós áraink más kedvezménnyel nem összevonhatóak.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Fizetési módok
SZÉP-kártya elfogadóhely
Erzsébet utalvány elfogadóhely
Mikroptika bankkártyás fizetés
Partnereink

Hoya

Alcon

Essilor

CooperVision