Mikroptika

Immáron 25 éve azon dolgozunk, hogy az éleslátás ne csak egy vágy, hanem valóság legyen. 

Üdvözöljük!

Az Ön éleslátása a hivatásunk

Célunk, hogy megtaláljuk Önnek az optimális látásjavító megoldást a mindennapi életben. Szakembereink mindig az Ön igényeire és kívánságaira összpontosítanak, és minden esetben az Ön személyes igényeit figyelembe véve kínálnak szemüveget, kontaktlencsét vagy bármely más látássegítő eszközt.

Mindent az éleslátásért

Optikánk csapata magasan képzett és tapasztalt szakemberekből áll, akik mindig készen állnak arra, hogy az Ön számára a legjobb látáskorrekciós megoldást kínálják. Minden ügyfelünknek egyedi figyelmet szentelünk, és minden esetben teljes mértékben támogatjuk az ügyfeleinket a megfelelő látáskorrekciós megoldás kiválasztásában.

A Mikroptikánál mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy a legújabb technológiákkal és eszközökkel dolgozhatunk, és folyamatosan fejleszthetjük a szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy mindig a legjobb látásjavító megoldásokat kínálhassuk.

Ha további kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Csapatunk

Ismerje meg Kollégáinkat!

A Mikroptika csapata vidám és barátságos, olyan szakemberek akik mindig mosolyogva és pozitív hozzáállással állnak az Ön rendelkezésére.

Árvai Zsuzsanna

Optometrista - Optikus

Árvai Zsuzsanna optometrista-látszerész és a Mikroptika tulajdonosa vagyok. Pályafutásom már az óvodában kezdődött, szemüveg volt a jelem. 👓 A látszerész képzés után optometrista diplomát szeretem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. A szakmában immár 30 éve dolgozom, ami számomra nem munka ez a hivatásom.

Dr. Brassai Csilla Melinda

Szemész szakorvos

Dr. Brassai Csilla Melinda vagyok. A tatabányai Szent Borbála Kórház szemészeti osztályán dolgozom. 2002-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi És Gyógyszerészeti Egyetemen. A diploma honosítást követően 2010-ben szemészet szakvizsgát , majd 2023-ban neuroophtalmologia szakképesítést szeretem, mindkettőt kiválóan megfelelt eredménnyel. 2010-ben csatlakoztam a Mikroptika csapatához.

Seregű Imréné Kovács Szilvia

Optikus

Optikus végzettségem 1987-ben Esztergomban szereztem. 2006 óta dolgozom a Mikroptika környei optika üzletében, szakmai tapasztalatom itt szereztem. A mai napig képzem magam, bővítem tudásom. Munkám során arra törekszem, hogy igazi látásélményt, megelégedést, örömöt szerezzek vásárlóinknak.

Schmidt-Fábján Szilvia

Optikus

Rövidlátóként 2001 óta állok kapcsolatban a szemüvegekkel, 2021 óta a Mikroptika nyergesújfalui üzletével látszerészként. Mint fiatal pályakezdő folyamatosan tanulom a szakma fortélyait, csiszolom tudásom és a lencséket. 😊 A munkám legkedveltebb része az, amikor boldoggá tehetem a vásárlóinkat az éles látás élményével álmaik szemüvege vagy kontaktlencséje által.

Árvai Katalin

Optikai tanácsadó

2018 óta dolgozom a Mikroptika Kft. környei optika üzletében, optikai tanácsadóként. Munkám során törekszem a vevők teljes körű tájékoztatására, a megfelelő (személyre szabott) szemüvegkeret és szemüveglencse kiválasztásával kapcsolatban. Szeretek ebben a nyugodt, tiszta környezetben dolgozni. Örülök, ha a vevők és a munkatársaim elégedettek a munkámmal.

Miért minket válasszon?

Látásgondozás Már 1998 Óta

Csapatunk azon dolgozik, hogy minden ügyfelünknek a legjobb és legmegfelelőbb látáskorrekciós megoldást nyújtsa. Magasan képzett és tapasztalt szakembereink mindig az Ön igényeire összpontosítanak, és minden esetben az Ön személyes igényeit figyelembe véve kínálnak látáskorrekciós eszközöket.
Tapasztalt szakemberek

Tapasztalt szemész szakorvos, optometrista és látszerészek állnak rendelkezésére.

Magas minőségű lencsék és keretek

Az általunk készített szemüvegekre teljes körű garanciát vállalunk.

Megfizethető ár

Időről-időre változó akciókkal várjuk Vásárlóinkat.

Modern technológia

Munkáinkoz a legmodernebb műszereket használjuk.

Ingyenes látásellenőrzés
első alkalomra

Távoli és közeli látásellenőrzés szemüvegben vagy szemüveg nélkül.

Válassza a Mikroptika szem- és látásvizsgálatait, és gondoskodjon szeme egészségéről! Jöjjön el hozzánk és első látásellenőrzését díjmentesen elvégezzük Önnek!