Varilux 1+1 akció

Essilor Varilux 1+1 akció

A Varilux 1+1 akció lényege, hogy egy pár Varilux lencse rendelése esetén egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba.

Az akció időtartama:

2015. március 2. – május 31.

A második szemüveglencsét az első szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg kell a vásárlónak megrendelnie.
Az ajánlat keretre nem vonatkozik.

A Varilux multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy progresszív dioptriaátmenetükkel (lentről felfelé) hozzájárulnak a szemfáradtság csökkentéséhez és természetes látásélményt biztosítanak viselőjüknek.

Az Essilor folyamatosan fejleszti szemüveglencséit, hogy minél jobb megoldást tudjon ajánlani a presbyop szemüvegviselők számára. Minden egyes Varilux multifokális lencsedesign-t szigorú protokoll alapján kialakított viselői és klinikai tesztekkel ellenőriznek, hogy optimális és természetes látásélményt biztosítsanak. A Varilux S Series (Varilux S széria) bemutatásával pedig az Essilor új fejezetet nyitott a Varilux lencsék nyújtotta technológiai újítások hosszú sorában.

Keressen fel minket az Önnek megfelelő Varilux lencse kiválasztása érdekében, hogy Ön is megtapasztalhassa a természetes látás élményét!

Az akcióban részt vevő szemüveglencsék, amelyek rendelése esetén kérhető a kedvezményes árú második pár szemüveglencse:
Varilux Liberty N.E.
Varilux Comfort N.E., Varilux Comfort f-360
Varilux Physio 2.0, Varilux Physio f-360
Varilux E Design, Varilux E f-360
Varilux S Design, Varilux S f-360, Varilux S 4D
Varilux Computer 2V, Varilux Computer 3V
Varilux Road Pilot
Varilux SunMax

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint.

Második pár szemüveglencseként rendelhető termékek (kizárólag az első pár szemüveglencsével megegyező, vagy annál alacsonyabb értékben):
Varilux Liberty N.E.
Varilux Comfort N.E., Varilux Comfort f-360
Varilux Physio 2.0, Varilux Physio f-360
Varilux E Design, Varilux E f-360
Varilux S Design, Varilux S f-360, Varilux S 4D
Varilux Computer 2V, Varilux Computer 3V
Varilux Road Pilot
Varilux SunMax
gyártott Interview lencsék

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint, de csak abban az esetben, ha az első párral megegyező, vagy annál alacsonyabb értékkel
bírnak.

Feltételek:
A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában kérhető (az f-360 lencsék esetén a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek).
Alacsonyabb kategóriájú lencse is kérhető igény esetén, de magasabb kategóriájú nem. Pl. amennyiben az első pár egy Xperio,
vagy Transitions, akkor kérhető második párként színtelen kivitel is. Fordítva nem.
A két pár szemüveglencse közül mindig a magasabb értékűnek kell lennie az első párnak.

Fizetési módok
SZÉP-kártya elfogadóhely
Erzsébet utalvány elfogadóhely
Mikroptika bankkártyás fizetés
Partnereink

Hoya

Alcon

Essilor

CooperVision