Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/szemtcom/www.optikanyergesujfalu.hu/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
50% ajándékba! - Mikroptika

50% ajándékba!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Komplett szemüveg vásárlása esetén 50% ajándékba!

Az akció időtartama: 2020. június 1 – július 31.

Komplett szemüveg vásárlása esetén 50% ajándékba!

Az akció részletei:
– Teljes árú, komplett szemüveg vásárlása esetén a kifizetett vételár 50%-ának értékében vásárlási utalványt adunk, amely újabb vásárlás esetén használható fel.
– Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüveg készítés díját és nem vonható össze más kedvezményekkel.

Az utalványokról:
– Egy alkalommal, egy tranzakcióhoz használható fel, készpénzre nem váltható.
– Más természetes személy részére is átruházható.
– Vásárlástól számított 3 hónapon belül felhasználható az Ön Opticnet partner optikájában, amelyben az utalvány kiállításra került.

Az utalványok kiadása és a beváltás menete:
– Az utalványok kiadása vásárláskor: teljes árú, komplett szemüveg vásárlás esetén a szemüvegkeret+szemüveglencse értékének az 50%-a jár a vásárlónak vásárlási utalványban. Az utalvány értékét az optikus írja rá az utalványra. Pecséttel illetve dátummal igazolja az utalvány érvényességét.
– beváltáskor az optikus pecséttel és dátummal igazolja az utalvány beváltását, illetve feljegyzi a 2. vásárlás értékét.

Fizetési módok
SZÉP-kártya elfogadóhely
Erzsébet utalvány elfogadóhely
Mikroptika bankkártyás fizetés
Partnereink

Hoya

Alcon

Essilor

CooperVision