Idén tavasszal az Ön kezében van a döntés!

Látogasson el környei üzletünkbe, ahol régi szemüvegét most 30 000 Ft értékben beszámítjuk vagy adunk egy ajándék pár Varilux lencsét Varilux multifokális szemüveglencse vásárlása mellé!
Essilor Varilux multifokális lencse akció
Az akció időtartama: 2018. március 1.- május 31.

Ajánlat:
(1) Hozza be régi szemüvegét és 30 000 Ft értékben beszámítjuk egy pár Varilux X Series multifokális lencse vásárlása esetén
vagy (2) ajándék pár Varilux szemüveglencsét adunk Varilux lencsék vásárlása esetén (a Varilux 1+1 akció keretein belül).

(1) ajánlat részletei:
Az akció keretében egy bármilyen szemüveg bemutatása esetén az alábbi kedvezményt biztosítjuk:
• Varilux X Series lencsék vásárlása esetén 30.000 Ft kedvezmény
• Varilux Comfort 3.0 lencsék vásárlása esetén 20.000 Ft kedvezmény
• Varilux Liberty 3.0 lencsék vásárlása esetén 10.000 Ft kedvezmény

A szemüveget az optika nem köteles begyűjteni, elég csak annak bemutatása. Az ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel összevonható.

(2) ajánlat részletei:
Az akció keretében egy pár bármilyen Varilux lencse rendelése esetén egy második pár ugyanolyan (vagy alacsonyabb kategóriájú) Varilux szemüveglencsét ajándékba kap. A második pár szemüveglencsét az első pár szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg köteles a vásárló megrendelni. Az ajánlat keretre nem vonatkozik, erre vonatkozóan minden üzlet maga alakítja ki az üzletpolitikáját.
A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában kérhető (f-360° és 4U lencsék esetén az NVB, a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek). Alacsonyabb kategóriájú lencse is kérhető igény esetén, de magasabb kategóriájú nem. Pl. amennyiben az első pár egy Xperio, vagy Transitions, akkor kérhető második párként színtelen kivitel is, fordítva nem. A két pár szemüveglencse közül mindig a magasabb értékűnek kell lennie az első párnak.
A Varilux 1+1 akció körébe tartozó Varilux szemüveglencsék listájáról érdeklődjön környei üzletünkben.

Az ajánlat 2018. május 31-ig, illetve visszavonásig érvényes és más ajánlattal nem összevonható. Az Essilor fenntartja magának a jogot, hogy az akció feltételeit előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

Fizetési módok
SZÉP-kártya elfogadóhely
Erzsébet utalvány elfogadóhely
Mikroptika bankkártyás fizetés
Partnereink

Hoya

Alcon

Essilor

CooperVision