Progresszív szemüveglencsék 40% kedvezménnyel!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
HOYA multifokális szemüveglencsék 40% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2018. október 1 – 31.

Hoya multifoális lencsék 40% kedvezménnyel!

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:

  • Summit Pro/CD 1.5, Eyas 1.6 M.A.P. (raktári) szemüveglencsék
  • Summit Pro/CD TrueForm 1.5, PNX 1.53, Eyas 1.6, Eynoa 1.67 gyártott szemüveglencsék
  • Balansis FreeForm 1.5, PNX 1.53, Eyas 1.6, Eynoa 1.67, Eyvia 1.74 gyártott szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkották meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak! A Hoya FreeForm technológiával készülő progresszív szemüveglencsék – a hagyományos tervezésű lencsékhez képest – megnövelt vizuális teljesítményt biztosítanak a szemüvegviselőknek.

A Summit Pro/CD lencséket ajánljuk azon vásárlóinknak, akik számára fontos a minőség és a kényelem, ugyanakkor megfizethető áron szeretnének ezekhez hozzájutni. A Summit CD lencse ideális választás a kisméretű, divatos keretekhez.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
Az akció ideje alatt a Summit Pro/CD 1.5, Eyas 1.6 M.A.P. (raktári) szemüveglencsék szállítási ideje az akció során módosulhat. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Fizetési módok
SZÉP-kártya elfogadóhely
Erzsébet utalvány elfogadóhely
Mikroptika bankkártyás fizetés
Partnereink

Hoya

Alcon

Essilor

CooperVision